Macrovita, voor bewuste beauty-professionals

Je stelt je productaanbod samen met de meest ambachtelijke producten. Groen, eerlijk, bewust – zomaar wat sleutelwoorden die je (online) winkel typeren. Als duurzame retailer heb je daarom een hoge standaard aan producten, merken en actieve bestanddelen. Daarom willen we je graag introduceren aan Macrovita; natuurlijke cosmetica.

Macrovita is al meer dan dertig jaar het Griekse apothekersmerk en ligt het in iedere organische winkel. We hebben de beste verzorgingsproducten in huis voor het hele lichaam. Zo hebben we een lijn met enkel de beste huidvriendelijke shampoos, body butters en bodylotions, maar ook talloze gezichtsverzorgingsproducten: van anti-ageing tot acne-behandeling, van peelings en maskers tot hydraterende crèmes op basis van arganolie.

winkel

Informatie en testproducten

Wij kunnen ons voorstellen dat je eerst wilt weten wat Macrovita nu werkelijk is en wat het kan betekenen voor jouw (web)winkel of salon. Neem nu contact met ons op en we sturen je informatie en testproducten. 

Marktleider

Of je nu op zoek bent naar een intensieve acne-behandeling of om als salon luxe hamambehandelingen aan te bieden op basis van arganolie: Macrovita heeft ‘t. Met meer dan 190 producten is Macrovita Nederland een grote speler in biologische cosmetica. Al vanaf 1984 is Macrovita Griekenland marktleider op het gebied van natuurlijke huidverzorging en blijft ze continu op zoek naar de beste recepturen, ingrediënten en samenstellingen.

Maar goed: we kunnen het wel vertellen, we kunnen het ook laten zien. We nemen graag een greep uit ons assortiment mee en maken een testpakket om zelf onze producten uit te proberen. Macrovita is veelzijdig; ontdek het zelf! Zullen we een afspraak maken?

Macrovita staat voor

Natuurlijk

Onze actieve ingrediënten zijn niet chemisch gemodificeerd en zijn daarom mild voor de huid.

Diervriendelijk

Macrovita heeft respect voor de natuur, daarom zijn al onze producten niet op dieren getest en worden onze producten ontwikkeld met het oog op duurzaamheid.

Huidherstellend vermogen

De producten van Macrovita stimuleren de huid om weer elasticiteit te krijgen, de vochtbalans te optimaliseren en ontstekingen en irritaties te remmen.

Ingrediënten

Onze actieve ingrediënten hebben diverse eigenschappen: ze zijn ontstekingsremmend, vol met antioxidanten en stimuleren de celvernieuwing. Actieve ingrediënten in hoge concentratie, zonder chemische additieven.