Meest gestelde vragen:

Wat is Macrovita?

Macrovita is een Grieks bedrijf dat al dertig jaar de meest toonaangevende cosmetische producten ontwikkelt, fabriceert en verkoopt. Met een bijzondere filosofie, de beste actieve ingrediënten en meeste, indrukwekkende resultaten bij gebruikers, is Macrovita een belangrijke speler in de natuurlijke markt.

Hoe word ik depositair?

Depositair worden is zo geregeld! Meld je aan onder deze FAQ en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Daarnaast regelen we ook marketingmateriaal, helpen we je om in lokale en regionale media te verschijnen en geven je tips om onze producten zo breed mogelijk in te zetten in je salon, winkel of huidtherapeutisch centrum.

Is er een bedrag verschuldigd om depositair te mogen worden?

Nee. We verlangen geen inleg, we werken niet met targets en werken niet met ingewikkelde contracten. Je koopt tegen inkoopprijs producten in en wij sturen ze je toe. Tevens zijn er samples, tasjes en foldermateriaal beschikbaar.

Ik heb een winkel en wil graag Macrovita verkopen, wat moet ik daarvoor doen?

Als je een winkel hebt kun je via het contactformulier je gegevens invullen en bellen we je binnen een dag terug. We komen graag langs om je wat producten aan te bieden en te testen. Je kunt tegen inkoopprijs producten kopen en daarnaast zijn er samples en is er marketingmateriaal te verkrijgen.

Ben ik als winkel verplicht alle producten af te nemen?

Zeker niet. Ook als je alleen op zoek bent naar een bepaald type product ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je meer informatie over een van onze producten? Bel ons op (023) 583 19 85 en vertel ons waar je interesse naar uitgaat. Of vul het contactformulier in, dan bellen of mailen we je terug.

Wat zit er in Macrovita?

Macrovita is een merk dat werkt met zoveel mogelijk natuurlijke en organische ingrediënten. Dat maakt dat de meeste producten veganistisch zijn, behalve de producten met bijenderivaten, zoals koninginnegelei. De ingrediënten zijn onder strenge eisen gekweekt en worden verwerkt in eigen fabrieken in Griekenland. Naast de actieve ingrediënten zijn ook de hulpstoffen vriendelijk voor de huid en uitvoerig dermatologisch en microbiologisch getest. Wijsheden uit de natuur, met de wetenschap van nu.

Heeft Macrovita een webshop?

Macrovita Nederland heeft een officiële webshop; Met Olijf.

Is Macrovita 100% natuurlijk?

Macrovita is een milieubewust cosmeticamerk, dat zoveel mogelijk gebruikmaakt van de positieve eigenschappen van natuurlijke ingrediënten. Echter is een streven van honderd procent plantaardige, natuurlijk en organische ingrediënten niet haalbaar of wenselijk. Zoals het in de natuur gaat, zijn ingrediënten op organische basis snel vatbaar voor bederf. Daarom wordt er bij elk cosmeticamerk – natuurlijk of niet natuurlijk – synthetische hulpstoffen toegevoegd. Volgens de richtlijnen van de EU moeten cosmeticaproducten ook minimaal twaalf maanden houdbaar zijn en is het voor de klant ook makkelijk om een product langer te bewaren.
Daarnaast zijn synthetische toevoegingen noodzakelijk om het actieve ingrediënt te kunnen laten werken. Als een product oxideert (als er zuurstof bij komt) werkt een product niet meer. Macrovita heeft er daarnaast wel voor gekozen om alleen hulpstoffen toe te voegen die niet schadelijk zijn voor de huid en het milieu. Daarom vind je bij ons geen siliconen, propyleenglycol, minerale oliën zoals vaseline en petrolatum, SLS/SLES en GMO’s: genetisch gemodificeerde plantenextracten.

Is Macrovita gecertificeerd?

Macrovita is ISO 9001:2008 en ISO 22716:2007 gecertificeerd.
Daarnaast heeft Macrovita en Macrovita-Olive-elia de dierproefvrij en GMO-vrij certificering

Wat is het verschil tussen Macrovita en Olive-elia?

Van begin af aan is Macrovita een apothekers- en salonmerk in Griekenland. Macrovita is daar nog steeds bij apotheken, wellnesscentra en salons te vinden. Macrovita-Olive-elia is later op de markt gebracht voor de consument in allerlei andere winkels. Nederland heeft het geluk dat ze allebei de lijnen mogen verkopen: probeer ze daarom gerust allebei uit. Wil je als professional wat samples ontvangen? Bel dan (023) 583 19 85 en we sturen het je graag toe.

Staat je antwoord er niet tussen?

Heb je andere vragen? Of zou je met ons willen samenwerken en ben je benieuwd naar onze concurrerende inkoopprijzen? Laat hier je vraag achter en we komen er binnen 24 uur op terug.

Verstuur vraagleeg

Wat zeggen anderen over Macrovita:

 • Ik ben ontzettend blij met Macrovita. Het is echt mijn merk geworden waar ik voor de volle 100% achter sta. Ook mijn klanten zijn uitermate positief.
  Schoonheidssalon Anaïd
  Schoonheidssalon Anaïd
 • Macrovita betekent voor mij geen ander merk meer. In vergelijking met andere merken met, vaak, ingrediënten van mindere kwaliteit, is dit het beste wat de markt te bieden heeft.
  Angelique
  klant
 • Nadat mijn collega's en ik de testers hadden uitgeprobeerd wisten we dat Macrovita een merk was dat niet te vergelijken was met de reguliere andere merken in ons schap. Crèmes worden snel opgenomen in de huid en laten geen laagje achter. Een hoog gehalte aan natuurlijke ingrediënten, gerecycled materiaal en papieren tasjes van verantwoord hout was mede voor ons een reden om dit fantastische merk in de schappen te zetten. Een gratis cursus van wat de producten betekenen voor de huid was inbegrepen. Hierdoor kunnen we dit product beter adviseren dan elk ander merk.
  Drogisterij
  Drogisterij

Onze CO2-voetafdruk

Natuurlijke ingrediënten tot 100%
Recyclebaar verpakkingsmateriaal 99%
Organisch tot 99%
Investering eigen agricultuur 80%

Samenwerken?

Contact

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Verwennen

We komen graag langs met lekkere testers en proefmonsters.

Verkopen

Laat ons weten in welke producten je interesse hebt en de volgende dag heb je deze binnen.