MACROVITA is opgericht in 1984 door George en Elisabeth Vassilakaki, twee rusteloze zielen die al vroeg hadden voorzien in de opkomende vraag naar natuurlijke producten en ecologisch bewustzijn.

Macrovita houdt zich in de natuurlijke cosmetica bezig met onderzoek, design, uitwerking en productie.
De producten van Macrovita kenmerken zich door de natuurlijke actieve ingrediënten. Al onze ingrediënten worden op een natuurlijke manier ontgonnen, waardoor de extracten van plant en kruid ten volle kunnen worden benut. Zo worden natuurlijke antioxidanten toegevoegd aan onze crèmes en serums, blijven vitaminen behouden en kunnen dankzij de extractie de werkstoffen tot diep in de huid doordringen.

Maar niet alleen de actieve ingrediënten zijn natuurlijk, ook de hulpstoffen zijn organisch. Daarom zijn onze producten ook zeer geschikt voor de huid die wat minder kan verdragen. Vooral de lijn met producten op basis van arganolie kunnen gebruikt worden op de zeer gevoelige huid.

Naast natuurlijke extractie van de actieve ingrediënten, gepatenteerde biologische anti-ageingtechnieken en liftende werkingen, heeft Macrovita enkele speerpunten waaraan zij zich al sinds 1984 aan geconfirmeerd hebben. Dat houdt in dat alle producten van Macrovita;

  • niet op dieren zijn getest;
  • Vrij zijn van minerale oliën en propyleenglycol;
  • Milieuvriendelijk zijn;
  • Vrij zijn van parabenen;
  • Dermatologisch en microbiologisch getest zijn;
  • Geen genetisch gemodificeerde ingrediënten bevat.
Handcrème kamille
Yin Yang Macrovita Olivelia
Op basis van deze statements ontwikkelt Macrovita al meer dan dertig jaar haar recepturen. Kwaliteit blijft gewaarborgd door de directe lijn met telers van de planten en de fabrikanten die de actieve ingrediënten extraheren en bundelen tot een heilzaam natuurlijk cosmeticaproduct. Macrovita laat hiermee zien dat natuur en cosmetica hand in hand gaan en een beter resultaat geeft dan producten met chemische grondstoffen. Macrovita draagt bij aan natuurlijke schoonheid en voedt de huid met louter actieve ingrediënten die door de natuur zijn gegeven.

Ben je benieuwd naar wat de natuur jou kan brengen? Neem contact met ons op en probeer onze producten uit. Mail, of bel (023) 583 19 85.