Kijk voor onze verkooppunten op www.phicosmetics.nl/verkooppunten

Waarom Macrovita?

Als beautyprofessional werk je aan het verbeteren van huidconditie van de klant. Niet alleen door afgestemde behandelingen uit te voeren die worden gewaardeerd door de klant, maar die ook de huid stimuleren om zelf te verjongen.

De producten van Macrovita werken zowel voedend als verzorgend. Vanuit een natuurlijke basis, die verder ontwikkeld is door de wetenschap, zijn al onze producten vrij van irriterende factoren. Dus geen SLS/SLES of het goedkope vullende ingrediënt propyleenglycol.

Daarnaast zijn er geen minerale oliën toegevoegd die de barrièrefunctie van de huid verstoren, waardoor actieve ingrediënten niet door de epidermis kunnen doordringen.

De producten van Macrovita zijn gebaseerd op het beste dat de natuur te bieden heeft. Denk aan de antioxiderende functie van arganolie, het voedende en huidherstellende vermogen van panthenol (vitamine B5, tot wel vijf procent in de Soothing cream), het celvernieuwende van aloë vera en het ontstekingsremmende van zoethout.

Met meer dan dertig jaar ervaring in de (natuur)cosmetica en toonaangevend in het gebruiken van hoge concentraties actieve ingrediënten, kan Macrovita niet in uw salon of praktijk ontbreken.

De producten van Macrovita zijn ideaal geschikt voor acnetherapie (ook voor patiënten die gelijktijdig Roaccutane slikken), huidverjongende gezichtsbehandelingen, massages, het zelf ontwikkelen van ampullen en serums en als thuisgebruik voor klanten.

Met Macrovita heeft je praktijk of salon een waardevol extra merk dat al dertig jaar staat voor kwaliteit, huidverbetering en respect voor mens, dier en milieu. Ontstaan uit liefde voor de natuur, ontwikkeld door de wetenschap.

Kunnen we je helpen?

Verstuur berichtleeg